Pages

Saturday, January 30, 2010

(Interview) Victoria Posh Dan David Beckham - Bercerita

J-Lo dipuja oleh peminat diseluruh dunia kerana mempunyai bentuk badan yang  menggairahkan mengiurkan, manakala Posh pula sering dkritik kerana terlalu kurus. Tetapi, tahukah anda bahawa Posh dan J-Lo(Jennifer Lopez) sebenarnya mempunyai saiz badan yang sama?. Perkara ini telah diceritakan sendiri oleh Posh yang dulu pernah popular dengan album Wannabe, bersama kumpulan Spice Girl ketika di era kegemilangannya.

Perbezaan yang selalu dibandingkan antara mereka, telah disanggah oleh Posh semalam apabila dia mendedahkan bahawa dia sebenarnya memakai saiz baju dalam yang sama dengan J-Lo. Dalam temuramah dengan sebuah majalah semalam Posh, 35 berbicara tentang sepasang baju dari koleksinya, 

“Sebenarnya, saiz baju dalam yang saya pakai sama jer dengan baju dalam yang J-Lo pakai. Tetapi itu la, saya sedih sebab tak der sesiapa pun sangka yang saya pakai saiz baju dalam yang sama dengan J-Lo.”

Itulah antara apa yang dikatakan oleh Posh ketika diwawancara semalam. Jadi, dalam hal ini apakah pendapat korangsemua?. Adakah benar saiz baju dipakai Posh adalah sama dengan saiz baju J-Lo? Jika anda mengatkan ya!. Sila lihat gambar dibawah

Apa yang besar kat gambar nih?


Dalam temuramah yang sama juga, David Beckham bercerita mengenai ibunya yang masih tidak dapat menyesuaikan diri melihat dia menanggalkan pakaian dalam pertunjukan fesyen.

“ Aku masih rasa malu-malu kucing bile aku tengok poster yang memaparkan gambar aku tak berpakaian tu. Ia pengalaman yang teruk kerana ia melibatkan masa depan bila berbogel menanggalkan pakaian depan orang ramai. Tapi akhirnya bila dah biasa, aku rasa selesa je buat macam tu. Macam orang tua-tua selalu kata. "Alah bisa, tegal biasa ". Betul tak ?.”

Chedet : "Aar. betul la tu Enche Beckham oi. Dah-dah. Bincang pasal lain pulak."
Enche Beckham : "Wiii.  Baiklah chedet."


Ok. Aku bawakan pula kata-kata lain dari Beckham dan Posh mengenai perhubungan, luahan hati dan perasaan mereka.

Aunty Victoria
We do buy each other nice things, but it's never as extravagant as people make out."
Kami sememangnya ada membeli barang untuk sesama sendiri tapi ‘rasanya’ tak lah se grand apa yang orang selalu perkatakan.
Grand tak picture nih!

Enche Beckham
"My wife and I are very happy, we are normal people and we have arguments like everyone, but I love my wife."
Aku dan bini aku sangat gembira, ini kerana kami hanyalah manusia biasa dan pastinya kadang-kadang kami akan bergaduh semua semua orang. Per pon, aku tetap saying bini aku k.

Aunty Victoria
"Normally what we get is, 'David is so handsome, he's just gorgeous - but she's so funny.' But you know what that means, it means you're a pig with a sense of humor."
Biasanya orang selalu mengatakan, ‘Beckham sangat hensem, dia sememangnya menakjubkan – tapi, Posh pula sangat lawak’. Tapi korang tahu tak apa maksudnya?. Maksudnya korang adalah babi dengan unsur-unsur lawak.

Enche Beckham
"My family is the most important thing for me, but the soccer is second."
Keluarga aku adalah benda yang terpenting untuk aku, dan bola sepak di tangga kedua.

Aunty Victoria
"I'm proud I still have a really good sex life with David. He is very much in proportion. He does have a huge one, though. He does. You can see it in the advert. It is all his. It is like a tractor exhaust pipe."
Saya sangat berbangga kerana kehidupan seks saya dengan Beckham masih baik. Dia memang mempunyai ‘adik’ yang besar. Memang besar. Korang boleh lihat di papan papan iklan. Itu semua adalah dia yang punya. Ia sebesar paip ekzos traktor.(giler ah besar).

Chedet : "Terima la kat korang coz sudi bercerita serba sedikit yer. Trimasih"
Victoria and Beckham : "No problem Che Det. Ada masa jemputla interview kami lagi yer."
Chedet : k k..

Tamatlah sesi interview yang diadakan semalam.
Tq all sebab baca. Hahaha


Berita ini akan disiarkan secara ulangan dari Stesen Telebesen Kampungku One Stone. KOS


P/s Interview diatas adlah benar dan telah disiarkan cuma ada la skit yang diedit dan ditambah- tambah. Woot , korang. Chelsea lawan Hull City malam nih sapa menang yer?

kredit to showbiz

8 comments:

nursarah said...

antara pasangan selebriti yg terfames dan terkaya.

lieya orange M.I. said...

...aar, kayaaa mereka kaya....
...kaya n seksi..dua2 seksi..=)

chedet said...

Kaya la jugak. Tapi Hariwau kayu(tiger wood) lagi kaya rasenye..hehe

There Is nO sUch s2upid QueStiOn
buT tHere iS suCh s2upiD aNsWer. (-.+)v

meera^da cute..*_* said...

pasangan yg femes..baju pon seksi...dorg tunjuk2 nih xrase segan ke ek??haha

hAng keBun said...

kalu kita kaya...adakah kita ingin jd begitu???

highcarl said...

aku pun pasni nak intebiu diorang gak la. hoho.

chedet said...

Bagus la tu carl. Nnti ak inform kat dorg suh jumpak ko plak. Haha.

There Is nO sUch s2upid QueStiOn
buT tHere iS suCh s2upiD aNsWer. (-.+)v

jan said...

aduh3~ ade jg jwb interview camni...

Post a Comment

add comment